Kuo naudingas kanapių aliejus

Kanapės – vienas kontraversiškiausių augalų, keliančių didelį disonansą visuomenėje. Dauguma žmonių klaidingai mano, jog kanapių aliejus pasižymi haliucinogeniniu efektu, tačiau tai yra labai didelė klaida. Kanapių aliejus spaudžiamas iš pluoštinių kanapių sėklų, kurios yra visiškai legalios ir lietuvių buityje naudojamos nuo seniausių laikų. Kanapių sėklų aliejus yra labai naudingas mūsų organizmui – jame rasite beveik visų grupių vitaminų ir gerųjų riebalų. Šiame aliejuje taip pat gausu antioksidantų, todėl kanapių sėklų aliejus naudojamas kosmetikoje kaip senėjimą stabdanti priemonė. Šį aliejų labai lengva gaminti – pluoštinės kanapės nėra kaprizingas augalas, jis prisitaiko net prie atšiauriausių aplinkos sąlygų, todėl kas kartą gali būti prognozuojamas stabilus derlius.

Kreditorius Palūkanos Didžiausia suma Paraiška
nuo 7% iki 10000,00 EUR
nuo 6,41% iki 10000,00 EUR
nuo 33,06% iki 75,00% iki 4000,00 EUR
nuo 39,19% iki 75,00% iki 3000,00 EUR
iki 75% iki 300,00 EUR
nuo 38,32% iki 75,00% iki 1000,00 EUR
nuo 48,87% iki 73,97% 3000,00 EUR
nuo 16.74% iki 36.37% 5000,00 EUR

Kanapių aliejaus nauda sveikatai

Kanapių aliejus gali būti kaip skausmą malšinanti priemonė. Taip pat kanapių aliejaus savybės pasižymi priešuždegiminiu poveikiu. Šis aliejus gali padėti gydant bronchitą, bronchinį rinitą ir kitus lėtinius bronchų susirgimus. Taip pat ši priemonė naudojama onkologiniu ligų prevencijai bei gydymui – kanapių aliejus nuo vėžio gali smarkiai padėti. Kaip matome, kanapių aliejaus panaudojimo galimybių medicinoje – aibė. Taip pat galime išskirti kanapių sėklų aliejaus savybę gydyti virškinimo trakto ligas. Jeigu turite problemų su skrandžių, dviejų šaukštų kanapių aliejaus ryte Jums pakaks.

Kanapių aliejus grožiui

Jau nuo senovės žinoma, jog kanapiu aliejus odai ir plaukams yra itin naudingas. Galima jį drąsiai naudoti kaip plaukų kaukę – tiesiog užtepkite aliejaus ant plaukų ir po kurio laiko praskalaukite juos šiltu vandeniu. Taip pat galite kanapių sėklų aliejų kombinuoti su kitais produktais, pavyzdžiui, įpilti jo į jūsų naudojama šampūną. Nebijokite, jokia neigiama cheminė reakcija tikrai neįvyks! Kanapių sėklų aliejus tinka bet kurio tipo plaukams. Taip pat galite naudoti šį aliejų tiems, kas baiminasi per greitu savo odos senėjimu – kanapių aliejaus vartojimas sulėtina visus senėjimo procesus, padeda apsisaugoti nuo raukšlių.

Kam draudžiama vartoti

Realių draudimų vartoti kanapių aliejų nėra. Jis tiks praktiškai visiems, kadangi nesukelia jokių alerginių reakcijų, todėl ji rekomenduojama vartoti kiekvienam norinčiam išlikti sveikam bei gražiam.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *